Interieur - inrichting

De interieurinrichting van je huis is de finishing touch die je leefomgeving compleet maakt. Een goede schrijnwerker kan je helpen bij het realiseren van jouw droominterieur. Of het nu gaat om een nieuwe parketvloer, keukenkasten of gyprocwanden, bij ons ben je aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en aandacht voor detail, zorgen wij ervoor dat jouw interieur precies wordt zoals je het wilt. Van traditioneel tot modern, wij werken met je samen om je interieurwensen te verwezenlijken. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem contact met ons op voor een eerste kennismaking.

Vloeren

Parket, samengesteld hout, laminaat en vinylvloeren … er zijn wel wat mogelijkheden om uit te kiezen als het gaat om de vloer van je woning. Met onze expertise luisteren we eerst naar je wensen, vertalen die naar een uitwerkingsplan en laten je een geïnformeerde beslissing maken. Ook de uitvoering van dat plan is bij ons in goede handen.

Keukens & maatkasten

Een keuken is het hart van je huis en een plek waar je veel tijd doorbrengt. Een goed ontworpen keuken kan je leven een stuk makkelijker maken en een echte eyecatcher zijn in je huis. Onze schrijnwerkerij biedt een breed scala aan keuken- en maatkasten oplossingen, van traditioneel tot modern, en steeds op maat gemaakt. Onze ervaren en professionele schrijnwerkers zorgen ervoor dat je keuken perfect wordt afgestemd op je wensen en levensstijl. Van het ontwerp tot de afwerking, wij werken nauw samen met je om jouw droomkeuken te creëren. Maatkasten zijn een geweldige manier om efficiënt gebruik te maken van de beschikbare ruimte in je huis en je spullen op te bergen. Wij bieden een grote variatie aan stijlen en opties aan, waardoor uw maatkasten perfect aansluiten bij je interieur. Bekijk ons portfolio voor inspiratie of neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Gyprocwerk, wanden en plafonds

Met gyprocwanden en -plafonds heb je een snelle en efficiënte oplossing voor renovatie of nieuwbouw. Gyproc is licht van gewicht, gemakkelijk te bewerken en biedt een uitstekende geluids- en warmte-isolatie. Gyproc zorgt bovendien voor een strakke afwerking en een professionele uitstraling. Of je nu kiest voor een moderne of traditionele look, wij helpen je graag bij het creëren van een interieur dat voldoet aan jouw wensen en eisen.

Spanplafonds

Een spanplafond is een modern en esthetisch alternatief voor een traditioneel plafond. Het bestaat uit een frame dat wordt opgehangen aan de bestaande plafondconstructie, waar vervolgens een soort van stof of folie overheen wordt gespannen. Dit geeft een strakke, egale look aan de ruimte.
Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een spanplafond. Ten eerste is het snel te installeren en te onderhouden. Het is ook licht van gewicht en kan worden aangepast aan de afmetingen van de ruimte. Daarnaast biedt het ook de mogelijkheid om verlichting of speakers in te bouwen.
Een ander voordeel van een spanplafond is dat het geluid- en warmteisolatie biedt. Dit kan helpen om energiekosten te besparen en het geluidsniveau in de ruimte te verminderen. Bovendien kan het ook worden gebruikt om een ruimte visueel groter te laten lijken.
In de bouw- en interieursector zijn er vele opties voor de afwerking van een spanplafond, zoals het gebruik van verschillende kleuren, texturen en patronen. Dit maakt het een veelzijdige optie voor zowel particuliere woningen als bedrijfsruimtes.
Als je overweegt om een spanplafond te laten installeren, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren schrijnwerkers zijn gespecialiseerd in het installeren van spanplafonds en kunnen je adviseren over de beste oplossing voor uw ruimte.
Winkel en kantoorinrichting Hoogstraten

Winkel- & kantoor-inrichting

Ook voor winkel- & kantoorinrichting zijn wij de ideale partner om je te helpen. Toonbanken, vloeren, plafonds, paskamers, … alles volgens jouw wensen en alles op maat

Nood aan een partner? Dan zijn wij die partner voor je.

Interieur portfolio

Hieronder staat een selectie van realisaties die we recent hebben verwezenlijkt. Elk project leveren we af volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met persoonlijk contact en advies. Zie je iets dat je zelf ook zou willen? Neem dan zeker contact op, zodat we naar jouw dromen kunnen luisteren.

Oude vaart

Verbouwing van voormalig federaal politiebureel naar 11 appartementen kelderbergingen, met overdekte garage en tuin. Met behoud van karakteristieke voorgevel.

Keuken en maatkasten

Van projectkeukens tot exlusief maatwerk.
wij realiseen uw wensen op maat van uw behoeften.

Spanplafonds

Droombeeld realiseren op uw plafond of muur? accoustisch , met achterliggende verlichting of met een foto naar keuze ?

Er zijn weinig grenzen met een spanplafond of muur, en een eindeloze strakheid als resultaat.

Inrichten showroom beeld & geluid

We verzorgden deze prachtig showroom. Zowel het meubilair, de etalagekasten, keuken, burelen en vergadertafel werden door Alfahout aangepakt. Een prachtig resultaat als gevolg! 

Overtuigd?
Dan hoop ik dat we mogen luisteren naar jouw dromen