Algemeen schrijnwerk

Met meer dan 30 jaar ervaring in schrijnwerk, hebben we een expertise aan boord die bijna ongeëvenaard is. Dat wil zeggen dat we klaarstaan met correct en haalbaar advies, maar dat we ook samen met jou kunnen dromen van coole projecten. Sta je voor een project en kan je een echte vakman gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Houtskelet en aanbouw

Op zoek naar bijkomende ruimte? Of tijd om je huis iets meer een “thuis” te laten worden?

Voor beide zaken kan een aanbouw in hout een geweldige oplossing zijn. Je kan prachtige ruimtes creëren door middel van houtskeletbouw, zoals een veranda, een garage, een speelkamer of – tegenwoordig heel populair – een keuken. We plaatsen niet alleen de houten structuur.
Wij zorgen eveneens voor de afwerking in hout zoals de muren en de plaatsing van ramen en deuren. Als je wil, gaan we zelfs nog verder en zetten we ons team van experten in om de volledige afwerking voor onze rekening te nemen.

ALFA Hout is de ideale partner om met het juiste advies jouw project tot een goed einde te brengen.

Binnendeuren en schuifdeuren

Het is waanzinnig om te zien welk effect andere binnendeuren op je interieur hebben. Misschien had je al een bepaald motief in gedachten, of misschien wil je vensters in de deuren?
Wij regelen de volledige uitwerking van de deuren en plaatsen ze zoals het moet. Alle ramen en deuren zullen naadloos bij het interieur passen.
Schuifdeur Alfa Hout Hoogstraten
20200828_153126_1599991115561 (1)
Trappen ALFA Hout Hoogstraten
20210810_164118 (1)

Trappen

Een trap is toch een stukje van je huis waar je liever geen compromissen maakt. Het is niet alleen iets dat volledig veilig moet zijn, maar het maakt je huis écht af. Een houten trap geeft je huis een warm gevoel en het is bovenal erg veilig. Wij vervaardigen je trap volledig op maat van je project. Je kan bij ons terecht voor trappen uit verschillende houtsoorten en gaan samen op zoek naar de ideale trap voor jouw woning.

Ramen, deuren en veranda’s
in PVC / Hout

Houten ramen en deuren geven nog steeds een warme, authentieke uitstraling aan je woning. Wij weten hoe belangrijk die warmte is, en daarom kan je voor al je ramen en deuren voor buitengevels bij ons terecht. Van opmeting tot plaatsing staan wij garant voor kwaliteit.
20211016_125754
20180918_120427

Dakwerken

Ook voor dak- en isolatiewerken tot platte daken in EPDM kan je bij ALFA Hout terecht. De ervaring die we hebben, zegt ons dat je graag één aanspreekpunt hebt gedurende de volledige bouwwerken en daarom bieden we ook hier onze kwaliteiten. We zorgen voor juist advies, goede service en zijn er voor je tijdens de uitvoering.

Schrijnwerk portfolio

Hieronder staat een selectie van realisaties die we recent hebben verwezenlijkt. Elk project leveren we af volgens de hoogste kwaliteitsnormen en met persoonlijk contact en advies. Zie je iets dat je zelf ook zou willen? Neem dan zeker contact op, zodat we naar jouw dromen kunnen luisteren.
Carpoort
uw carpoort op maat , volgens uw wensen van uitzicht , afwerking en materiaalkeuze
Houtsketelbouw
we nemen deze graag op in ons takenpakket van A architectenplan , betonplaat /kelder, houtskeletbouw , binnen en buitenafwerking tot

Z zalig genieten van uw nieuwe woonst . kortom we maken van uw woning , onze zorg en verantwoordelijkheid.
Kota
evengoed een Grill en saunahut voor de gezellige momenten stellen we graag voor u samen om dit in uw tuin te verwezenlijken + foto’s

Overtuigd?
Dan hoop ik dat we mogen luisteren naar jouw dromen.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!