Oude Vaart

Oude Vaart

Dit prachtige renovatieproject is gelegen in de Oude Vaartstraat, midden in het centrum van Turnhout en biedt plaats aan 11 appartementen gaande van studio’s van 49 m² tot appartementen met 2 of 3 slaapkamers van 134 m², die allemaal voorzien zijn van mooie en gezellige terrassen die uitkijken op een ruime binnentuin.

Verder zijn er in dit project eveneens 9 overdekte autostaanplaatsen voorzien en elke unit heeft een eigen berging en fietsenberging. De appartementen op de benedenverdieping kunnen genieten van privatieve tuinen, die van elkaar gescheiden worden door middel van een draadafsluiting.

Het project is gelegen in een omgeving waar het aangenaam wonen is door de nabijheid van diverse supermarkten, een stijlvolle shoppingstraat, de grote markt van Turnhout, het Begijnhof, het Kasteel van de Hertogen van Brabant en het station op 1000 meter.

De afzonderlijke units kunnen worden afgewerkt met materialen naar keuze, zoals beschreven in het lastenboek. Afwijkingen zijn ook mogelijk, dit natuurlijk overeen te komen met de bouwheer.
In de verkoopprijs is een kwalitatieve afwerking begrepen. Er is een standaard keuken en badkamer voorzien maar deze kunnen door de koper nog aangepast worden. Ook de vloerafwerking is vrij te bepalen tegen een vastgestelde prijs.